halotherapie / luchtwegklachten-allergie

LUCHTWEGKLACHTEN

Zoutkamer Kampen Als gevolg van verschillende oorzaken kunnen onze luchtwegen geïrriteerd raken. Resultaat: de luchtweg komt vol slijm te zitten. Een vervelende en benauwende aandoening.

Het inademen van medicinaal aerosolzout tijdens de Halotherapie sessie zorgt ervoor dat het vastzittende slijm oplost, met als gevolg een duidelijk merkbare vermindering van de aanwezige luchtwegirritatie.

Wereldwijd onderzoek, gedurende meer dan 40 jaar, toont aan dat de natuurlijke Halotherapie voordelen biedt voor mensen met luchtwegklachten ten gevolge van onder andere:

• Allergiën
• Astma
• Bronchitis
• COPD
• Longemfyseem
• Rokershoest
• Chronische keel-, neus- en oorklachten

ALLERGIE

Zoutkamer Kampen Zouttherapie biedt al na een aantal sessies verlichting bij mensen die last hebben van allergieën en werkt daarnaast preventief om herhaling te voorkomen.
Allergische reacties van ons lichaam op allergenen (bijv. pollen, stuifmeel of andere stofjes in de lucht) zorgen voor irritaties aan de slijmvliezen. Het zout zorgt voor een afname van het slijm en dood de aanwezige bacteriën en allergenen. De symptomen van allergieën zoals hoesten, jeuk en niezen zullen drastisch verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen.

Lange termijnstudies in Rusland over een periode van 10 jaar geven blijk van een opmerkelijke verbetering van de toestand van allergiepatiënten. Dit heeft ertoe geleid dat halotherapie in een Zoutkamer erkend is als een officiële allergiebehandeling door het Russische ministerie van gezondheid en andere instanties in Europa.

ZOUTTHERAPIE IS VITAMINE ZEE

Zouttherapie / Halotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij medicinaal aerosolzout wordt ingeademd. Hiermee worden de symptomen van astma, zoals ontstekingen en ernstige vernauwingen van de luchtwegen, tegengegaan. Ook dood het medicinaal aerosolzout de aanwezige bacteriën en reinigt het de luchtwegen van overtollig slijm.

Zoutkamer Kampen is een complementair paramedische praktijk en is geen contactberoep.

Medicijngebruik, zoals ontstekingsremmers en luchtwegverwijders, kan vaak drastisch worden teruggebracht en zijn soms helemaal niet meer nodig. Een groot aantal astmapatiënten is na een behandeling van meerdere sessies in een Zoutkamer langdurig nagenoeg klachtenvrij.

ZOUTKAMER KAMPEN:

Zoutkamer Kampen

GRATIS PROEFSESSIE

Ervaar zelf de heilzame en rustgevende werking van halotherapie in een GRATIS proefsessie.

Neem hiervoor contact met ons op via:
• Telefoon 038 333 2727
• E-mail info@zoutkamer-kampen.nl

of klik hier voor ons contactformulier.
(ook voor overige informatie).

Bekijk ook eens onze videocommercial hiernaast.

Zoutkamer Kampen is aangesloten bij
Zoutkamers in Nederland

Tevens is Zoutkamer Kampen
aangesloten bij:
- Collectief Alternatieve Therapeuten
- Geschillen Alternatieve Therapeuten.ZOUTKAMER KAMPEN

Reigerweg 15
8263 BB Kampen
Tel. 038 333 2727

info@zoutkamer-kampen.nl
www.zoutkamer-kampen.nl

WhatsApp: 0630032263
(Alleen voor WhatsApp)

facebook twitter instagram


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG :
DINSDAG :
WOENSDAG :
DONDERDAG :
VRIJDAG :
ZATERDAG :
ZONDAG :
GESLOTEN
09:00 - 20:00 uur*
12:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
12:00 - 18:00 uur*
09:00 - 11:00 uur*
GESLOTEN

* uitsluitend op afspraak

Laatste Update: 19-04-2024