aanvullende-diensten / mwo-therapie

MULTI WAVE OSCILLATOR

De Russische wetenschapper George Lakhovsky ging er vanuit dat iedere cel zijn eigen resonantiefrequentie heeft. Werd een orgaan of een deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek, dan werd de resonantie van die cellen lager.

Dus construeerde hij, samen met Nikola Tesla, een apparaat om deze frequentie weer terug te brengen en zo het lichaam te helpen bij het natuurlijke herstel. Daarmee werd de Multi Wave Oscillator (MWO) geboren.

 

De MWO biedt herstel door middel van elektromagnetische golven. Het heeft een positief effect op onder andere ADHD, angsten, astma, depressie, migraine, nekklachten, rugklachten, stress en nog zoveel meer. De genezende werking van de MWO is, vanwege de holistische werking, zeer breed inzetbaar. Het genezingsproces vindt in alle delen van het lichaam plaats. Multi-Wave-Oscillators worden over de gehele wereld gebruikt door therapeuten en particulieren.


LET OP!! Voor mensen met een pacemaker of ICD is deze therapie niet geschikt!

ZIEKTE VERMINDEREN

Lakhovsky’s gedachte was om een ziek persoon of de aangetaste delen van het lichaam in dit frequentiespectrum te plaatsen, waarna de aangetaste cellen hun eigen frequentie herkennen en weer in hun eigen resonantiefrequentie komen. Hierdoor zou de ziekte verminderen of zelfs verdwijnen.

De praktijk wijst uit dat inmiddels heel veel mensen baat hebben bij de MWO. Lakhorsky was er zelfs van overtuigd dat het principe ook degeneratieve ziektes als leukemie en kanker op deze manier een halt kon toeroepen en zelfs genezen. Een dergelijke claim zullen wij hier niet deponeren, maar bewezen is inmiddels wel dat deze therapie haar waarde bewijst bij de genezing en vermindering van stress, gevolgen van elektrosmog, angststoornis, schimmelinfecties, fibromyalgie, reumatische ontstekingen, obstipatie, migraine, nek- en/of schouderklachten, rugklachten, chronische vermoeidheid en bij het herstellen van littekenweefsel.

 

Zoutkamer Kampen

HARMONISEERPRINCIPE

We kennen het allemaal: heb je de batterijen erin gedaan, blijkt het apparaat zaklamp nog niet te werken. Blijkt dat je een batterij er verkeerd om in hebt gedaan. Pas wanneer alle interne energiebronnen gelijk gericht zijn, werkt het apparaat naar behoren. In feite is het met ons lichaam niet anders dan met die zaklamp. Harmonie zorgt voor een bundeling van energie, waar verstoring van de harmonie (lees: wanorde) ervoor zorgt dat de energie teniet wordt gedaan en de lamp niet volop schijnt.

 

Wanneer alle cellen in ons lichaam met elkaar samenwerken, doordat ze in de juiste 'volgorde' zijn gerangschikt, juist gepolariseerd, vindt er bundeling van energie plaats. Dan zal een orgaan (een bundeling van diverse cellen) als geheel goed en krachtig functioneren. Liggen er cellen ‘verkeerd-om’, dan zullen zij de ‘goed liggende’ cellen tegenwerken en de werking verminderen. Wanneer het aantal cellen dat 'verkeerd-om' ligt zeer groot is, hebben we te maken met een grote mate van wanorde en zal het orgaan zéér zwak en mogelijk zelfs verkeerd werken.

SIGNAAL VAN JE LICHAAM

Een ziekte of kwaal kunnen we zien als een signaal van ons lichaam/geest dat we iets aan onze levenswijze en omgeving moeten veranderen om gezond te blijven. Wellicht bent u zich niet van alle invloeden bewust, denk bijvoorbeeld aan de schadelijke invloed van elektrosmog, maar uw lichaam reageert hier wel op, ongeacht of u zich dat beseft of niet. Kortom: tijd om, niet alleen aandacht aan uw lichaam, maar ook aan uw omgeving te besteden. Dus niet alleen door de WMO therapie te volgen.

U kunt ook iets doen aan het elimineren van ongezonde gewoonten, zoals roken of het drinken van veel alcoholische dranken.

 

Naast al deze zelf te veranderen en te beïnvloeden factoren, kan de MWO uw lichaam harmoniseren, blokkades weghalen, elektrostress neutraliseren, ontstekingen verhelpen door ze een positieve richting te geven, en nog zoveel meer. Wat de MWO niet kan, is datgene wat in uw lichaam ontbreekt aanvullen. Een chronisch tekort aan vitaminen of mineralen wordt door de MWO therapie niet ‘vanzelf’ aangevuld. Daarom is de behandeling met de MWO altijd aanvullend op een gezonde levensstijl. Een ding is zeker: het genezingsproces zal met de WMO aanmerkelijk worden versneld. Immers, uw gezonde levensstijl en de eventuele voedingssupplementen zullen door de inwerking van de harmoniserende werking van de MWO nog beter tot hun recht komen.

ZOUTKAMER

De Multiwave Resonantie Therapie wordt bij Zoutkamer Kampen ingezet als aanvulling op onze inmiddels bekende en breed geaccepteerde halotherapie of zouttherapie.

Zouttherapie, in combinatie met Multiwave Resonantie Therapie, geeft veelal een significante verbetering ten aanzien van uw rust, ontspanning, en natuurlijk de onontbeerlijke verbetering van uw ademhaling. Dat laatste zorgt weer voor een verbetering van de zuurstofopname in uw cellen. U zult merken dat u beter ontspant, beter kunt slapen en uiteindelijk ook over meer energie zult beschikken.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor gratis een vrijblijvende kennismaking.

Bel nu met 038-3332727.

GRATIS PROEFSESSIE

Ervaar zelf de heilzame en rustgevende werking van halotherapie in een GRATIS proefsessie.

Neem hiervoor contact met ons op via:
• Telefoon 038 333 2727
• E-mail info@zoutkamer-kampen.nl

of klik hier voor ons contactformulier.
(ook voor overige informatie).

Bekijk ook eens onze videocommercial hiernaast.

Zoutkamer Kampen is aangesloten bij
Zoutkamers in Nederland

Tevens is Zoutkamer Kampen
aangesloten bij:
- Collectief Alternatieve Therapeuten
- Geschillen Alternatieve Therapeuten.ZOUTKAMER KAMPEN

Reigerweg 15
8263 BB Kampen
Tel. 038 333 2727

info@zoutkamer-kampen.nl
www.zoutkamer-kampen.nl

WhatsApp: 0630032263
(Alleen voor WhatsApp)

facebook twitter instagram


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG :
DINSDAG :
WOENSDAG :
DONDERDAG :
VRIJDAG :
ZATERDAG :
ZONDAG :
GESLOTEN
09:00 - 20:00 uur*
12:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
12:00 - 18:00 uur*
09:00 - 11:00 uur*
GESLOTEN

* uitsluitend op afspraak

Laatste Update: 19-04-2024